Investeren van buiten het Verenigd Koninkrijk

U zult er zich van moeten verzekeren dat elke investering met Property Partner toegestaan is en voldoet aan de wetgeving van uw jurisdictie. Dit houdt eveneens het voldoen met alle overheids of regelgevende vereisten of andere formaliteiten in.

All onze communicatie zal in het Engels zijn en alle betaling naar en van Property Partner zullen in het Britse Pond gemaakt worden. Betalingen die worden ontvangen van buiten het Verenigd Koninkrijk en/of in een andere munt dan het Britse Pond kan onderhevig zijn aan bank kosten.

Property Partner biedt geen belasting of investeringsadvies aan en elke algemene informatie wordt aangeboden om u te helpen met het maken van uw eigen geïnformeerde beslissingen. Klanten worden aangemoedigd om geschikte belasting of investeringsadvies in te winnen waar nodig.

Om uw inschrijving te voltooien en mogelijkheid te krijgen om te investeren zijn we vooreerst verplicht om uw identiteit te verifiëren zoals vereist door onze regelgevende instantie, de Financial Conduct Authority.

We hebben een foto of een gescande afbeelding nodig van één document uit lijst A en één document uit lijst B (twee documenten in totaal):

A. Foto identificatie – een afbeelding van één van de onderstaande documenten:
1. Een geldig paspoort; of
2. Een andere voldoende geloofwaardige identiteitsbewijs zoals een land- of regiospecifieke identiteitskaart

B. Bewijs van adres
– een afbeelding van éen van de onderstaande documenten, gedateerd binnen de laatste 3 maanden. Gelieve te noteren dat de bedragen niet relevant zijn, enkel uw naam en adres moeten zichtbaar zijn op de afbeelding.
1. Nuts rekening;
2. Fiscaal afschrift (uitgegeven door een lokale of nationale overheid); of
3. Bankafschrift

Indien u uw rekening wilt bespreken in verder detail, gelieve onze klantendienst te contacteren.
+44(0)203 696 5600
support@propertypartner.co